Functionele designvloer in een bedrijfsruimte

De‌ ‌veelzijdigheid‌ ‌van‌ ‌gietvloeren‌ ‌maakt‌ ‌dat‌ ‌deze‌ ‌vloeren‌ ‌uitermate‌ ‌geschikt‌ ‌zijn‌ ‌voor‌ ‌bedrijfsruimtes.‌ ‌Zowel‌ ‌voor‌ ‌kantoren,‌ ‌als‌ restaurants,‌ ‌winkels,‌ ‌scholen,‌ ‌galeries‌ ‌en‌ ‌musea,‌ ‌is‌ ‌een‌ ‌gietvloer‌ ‌altijd‌ ‌een‌ ‌goed‌ ‌oplossing.‌ ‌Bij‌ ‌EPI‌ ‌combineren‌ ‌we‌ ‌de‌ ‌prettige‌ ‌en‌ ‌functionele‌ ‌eigenschappen‌ ‌van‌ ‌een‌ ‌gietvloer‌ ‌met‌ ‌design‌ ‌op‌ ‌maat.‌ ‌Of‌ ‌dat‌ ‌nu‌ ‌is‌ ‌voor‌ ‌een‌ ‌moderne‌ ‌galerie ‌of‌ ‌een‌ ‌fabriekshal.‌

 

Eigenschappen van een gietvloer

De‌ ‌belangrijkste‌ ‌eigenschappen‌ ‌van‌ ‌een‌ ‌gietvloer‌ ‌zijn:‌ ‌

 • Gietvloeren‌ ‌zijn‌ ‌zeer‌ ‌goed‌ ‌schoon‌ ‌te‌ ‌maken‌ ‌.
 • De‌ ‌vloeren‌ ‌behoeven‌ ‌weinig‌ ‌tot‌ ‌geen‌ ‌onderhoud‌.
 • Een‌ ‌gietvloer‌ ‌is‌ ‌naadloos.‌ ‌Er‌ ‌hoopt‌ ‌zich‌ ‌geen‌ ‌vuil‌ ‌en‌ ‌stof‌ ‌op‌ ‌op‌ ‌plaatsen‌ ‌die‌ ‌je‌ ‌niet‌ ‌kunt‌ ‌reinigen.‌ ‌
 • Functionaliteit‌ ‌gecombineerd‌ ‌met‌ ‌design‌ ‌naar‌ ‌wens,‌ ‌en:‌ ‌in‌ ‌alle‌ ‌kleuren‌ ‌leverbaar‌.
 • Gietvloeren‌ ‌ogen‌ ‌ruimtelijk,‌ ‌strak‌ ‌en‌ ‌stijlvol‌.
EPI Industriële vloeren
EPI ESD vloeren
EPI ESD vloeren

Toepassingen

Gietvloer in winkel
Een gietvloer geeft jouw winkel een stijlvolle, frisse uitstraling. Schoonmaken is eenvoudig en door de krasbestendige toplaag blijft de vloer jarenlang mooi. Het naadloze karakter van de vloer geeft een ruimtelijke sfeer.

Gietvloer voor horeca
Een restaurant, bar of hotellobby op een sfeervolle, hygiënische manier inrichten? Een gietvloer is naadloos, gemakkelijk te reinigen en daardoor de meest geschikte vloer in de horeca. Zelfs in de keuken geniet je van de voordelen van een gietvloer, maar dan met een grovere korrel, wat uitglijden voorkomt.

Gietvloer op kantoor
Een kantoor modern en praktisch inrichten? Een gietvloer past hierbij uitstekend. De vloer is gemakkelijk schoon te houden, vergt weinig onderhoud en geeft een moderne, strakke look aan de bedrijfsruimte.

Gietvloer in garage of werkplaats
Garagevloeren moeten geschikt zijn voor een hoge belasting door zware voertuigen en machines. Daarnaast moet een garage- of werkplaatsvloer vloeistofdicht zijn en bestand zijn tegen vetten en chemicaliën.

EPI gietvloeren voor bedrijfsruimtes

EPI is producent van high-end gietvloeren. Wij hebben comfort, warmte, gemak en hygiëne gecombineerd in de Superbase gietvloer.

De belangrijkste voordelen van gietvloeren zetten we hier voor u op een rijtje:

 • Hygiënisch
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Comfortabel en warm; de vloer neemt de omgevingstemperatuur aan
 • Een strakke, moderne en ruimtelijke uitstraling
 • Milieuvriendelijk. De EPI Superbase gietvloer wordt voor het grootste deel gemaakt met natuurlijke grondstoffen.
EPI Industriële vloeren

Overweeg je een gietvloer voor jouw bedrijfsruimte?

Bij EPI produceren we high-end gietvloeren die geschikt zijn voor de industrie. We werken al meer dan 30 jaar met hart en ziel aan de ontwikkeling van innovatieve vloersystemen. Je bent van harte welkom in onze showroom waar we je graag alle vloersystemen laten zien en met je mee denken wat voor jou de beste vloeroplossing is. Neem contact op om een afspraak te maken.

Lees andere berichten

De zoektocht naar nieuwe kleuren

De zoektocht naar nieuwe kleuren

De nieuwe kleurencollectie voor de EPI gietvloeren is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met Maison Marie, AL architecten, EQ Interieur en TREU Interior Specials. Op uitnodiging van EPI zijn deze partijen samen met ons begonnen aan een zoektocht tot nieuwe...

mehr lesen
Tips voor werken in warm weer

Tips voor werken in warm weer

We kunnen weer gaan genieten van prachtige warm weer. Voor de verwerkers van EPI producten zorgt dat voor wat extra aandachtspunten voor het beste eindresultaat.   Onze tips:   Neem voorzorgsmaatregelen zodat de verwerkingsomstandigheden optimaal zijn Laat...

mehr lesen

Maak kennis met onze vloeren

Als fabrikant hebben wij alle kennis in huis om je persoonlijk advies op maat te geven. Vul onderstaand contactformulier in of neem contact op met een van onze specialisten.

 • Dieses Feld dient zur Validierung und sollte nicht verändert werden.

+31 (0)30 293 36 64

info@epigroup.nl