Vloeren voor de mobiliteitssector: garages en werkplaatsen

Een goede, slijtvaste vloer is voor de mobiliteitssector, zoals garagebedrijven en werkplaatsen, super belangrijk. Dagelijks worden auto’s en bussen in- en uit gereden, worden er gereedschappen en machines op de vloer geplaatst en wordt de vloer belast door bezoekers en personeel. Een goede garagevloer is hier tegen bestand, evenals tegen vloeistoffen zoals olie, vetten en brandstof.‌

 

Showroom vloer

Bij het leggen van een vloer voor een showroom krijg je te maken met nog een ander aspect: het design van de vloer. Een strak, modern en ruimtelijk design ondersteunt de showroomverkoop. Je kan zelfs zo ver gaan om je bedrijfslogo of merk terug te laten komen in de vloer. Natuurlijk is het ook prettig dat de vloer gemakkelijk schoon te houden is en slijtvast is. 

pmma en mma distributeur
EPI vloersystemen voor garages en werkplaatsen

EPI vloeren voor garages en werkplaatsen

EPI gietvloeren voor garages zijn gemakkelijk schoon te maken en erg sterk. Bovendien zijn de vloeren vloeistofdicht. Zo krijgen brandstoffen, smeermiddelen en chemicaliën geen kans om in de vloer te trekken of de vloer te beschadigen. EPI gietvloeren voor de mobiliteitssector kennen lage onderhoudskosten en een lange levensduur. De investering verdient zichzelf absoluut terug.

Functionele eigenschappen

De belangrijkste functionele eigenschappen van EPI gietvloeren voor garagebedrijven zijn:

  • Vloeistofdicht en bestand tegen vet en chemicaliën
  • Onderhoudsarm en slijtvast
  • De vloeren zijn naadloos en daardoor gemakkelijk schoon te maken
  • Ergonomisch verantwoord
  • Antislipmogelijkheden
  • Kostenefficiënt
  • PBV-verklaring geschikt

Verkies de gietvloer boven een betonvloer
Er wordt vanwege de lage kosten vaak gekozen voor betonnen vloeren. Dit kan je echter duur komen te staan. Zo zijn deze vloeren poreus, moeilijk schoon te houden en betonnen vloeren blijven stof afgeven. Ook voldoen de vloeren doorgaans niet aan de huidige milieueisen. EPI biedt een duurzaam, milieuvriendelijk en onderhoudsvriendelijk alternatief: gegoten garagevloeren. garagevloer blijft jarenlang goed en vergt nauwelijks onderhoud.

EPI ESD vloeren
EPI ESD vloeren
Sterk, stootvast en slijtvast
De vloeren van werkplaatsen en garages worden doorgaans zwaar belast. In garages rijden voertuigen in en uit. In werkplaatsen is vaak sprake van puntbelasting door gebruik van zware machines en gereedschap. Allemaal redenen waarom de vloer van een garage of werkplaats tegen een stootje moet kunnen. De vloeren van EPI zijn sterk, stootvast en slijtvast en vormen daarmee een uitstekende basis voor de werkplaats of de garage.

Gietvloer in garage of werkplaats laten leggen
Een garagevloer laten leggen heeft consequenties voor de bedrijfsvoering. Er kan enkele dagen geen gebruik gemaakt worden van de garage. Gelukkig ben je na het leggen van de garagevloer voor járen voorzien van een goede vloer! Een EPI garagevloer blijft jarenlang goed en vergt nauwelijks onderhoud.

Garagevloer of werkplaatsvloer van EPI
Wanneer je kiest voor een garage- of werkplaatsvloer van EPI, weet je zeker dat je de komende jaren ongestoord kunt werken. De vloeren zijn geschikt voor zware belasting en zijn onderhoudsvriendelijk.

Wil je meer informatie over werkplaats- en garagevloeren van EPI? Neem contact met ons op.

Lees andere berichten

De zoektocht naar nieuwe kleuren

De zoektocht naar nieuwe kleuren

De nieuwe kleurencollectie voor de EPI gietvloeren is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met Maison Marie, AL architecten, EQ Interieur en TREU Interior Specials. Op uitnodiging van EPI zijn deze partijen samen met ons begonnen aan een zoektocht tot nieuwe...

mehr lesen
Tips voor werken in warm weer

Tips voor werken in warm weer

We kunnen weer gaan genieten van prachtige warm weer. Voor de verwerkers van EPI producten zorgt dat voor wat extra aandachtspunten voor het beste eindresultaat.   Onze tips:   Neem voorzorgsmaatregelen zodat de verwerkingsomstandigheden optimaal zijn Laat...

mehr lesen

Maak kennis met onze vloeren

Als fabrikant hebben wij alle kennis in huis om je persoonlijk advies op maat te geven. Vul onderstaand contactformulier in of neem contact op met een van onze specialisten.

  • Dieses Feld dient zur Validierung und sollte nicht verändert werden.

+31 (0)30 293 36 64

info@epigroup.nl