Een unieke opleiding tot VAPRO - VVVF Verfvakman

Op woensdag 14 oktober heeft Robbert van der Eijk, initatiefnemer en directeur van De IJssel Coatings in Moordrecht, het startschot gegeven voor de opleiding tot VVVF verfvakman van VAPRO. Drie EPI Group collega’s maken gebruik van de kans deze unieke opleiding te volgen. De in totaal 12 deelnemers krijgen niet alleen een kijkje in de EPI keuken, maar ook bij de andere partners van dit initiatief: De IJssel Coatings, Vlaq-groep, Scholz en Tri-Sure. VAPRO verfvakman specialist, consultant en trainer Henri Beerda is verantwoordelijk voor deze bijzondere opleiding.

Leren van elkaar

Door de opleiding bij de verschillende participerende bedrijven op locatie te geven hebben de deelnemers de mogelijkheid om een blik in elkaars ‘keuken’ te geven met als doel om van elkaar te leren, kennis te delen en zo tot nieuwe ideeën en inzichten te komen om bijvoorbeeld processen te optimaliseren.

Met de opleiding tot verfvakman investeert EPI niet alleen in de kwaliteit van zijn eigen producten maar tevens in duurzame inzetbaarheid van zijn medewerkers. Het vergroten van kennis en kunde zorgt niet alleen voor vakmanschap maar tevens voor zelfredzame en gemotiveerde medewerkers die daarmee een substantiële bijdrage leveren aan de bedrijfsresultaten, denk hierbij o.a. aan minder verspilling van grondstoffen, minder afkeur en verbeteren van productieresultaten.

VAPRO VVVF Verfspecialist