Referentie – Elektronicazaak Lunenburg – Superbase

Elektronicazaak Lunenburg in Nuland is al jaren een begrip in de regio. De nieuwe winkel aan de Rijksweg heeft een moderne en industriële uitstraling. Een uitstraling die past bij de identiteit van het familiebedrijf.

Niet zomaar een winkel

Lunenburg onderscheidt zich al jaren door hun excellente service, productkennis en voorraad. De adviseurs nemen de tijd voor de klant. Als je een bezoek brengt aan de winkel, ervaar je het gevoel van thuiskomen. Dit gevoel wordt gekenmerkt door de stoere en ruwe materialen, zoals hout en staal. “Een gietvloer past uitstekend bij de inrichting van onze winkel en EPI kon ons deze vloer leveren”, vertelt Robbert van Hanenberg van Lunenburg.

 

Stoer, strak en industrieel

“We hebben de vloer nu een jaar liggen en zijn ontzettend tevreden met het eindresultaat. Bij het aanbrengproces mochten we instructies geven over hoe we de blend  (red. mix van twee kleuren) in de vloer wilden hebben. De vegen in de winkel zijn uniek en zo hebben we letterlijk de vloer naar onze eigen hand kunnen zetten. In de winkel ligt de EPI Superbase in een lichte en een donkere grijze blend. De verschillende kleuren geven de scheiding van de diverse afdelingen goed aan”, vertelt Robbert.

“Onze winkel trekt dagelijks veel bezoekers. De vloer moest slijtvast zijn en tegen een stootje kunnen. De Superbase gietvloer in een blendkleur heeft het karakter van beton-look vloer, maar kent de voordelen van een PU-gietvloer. De vloer is hierdoor ontzettend sterk en is gemakkelijk te onderhouden. Met een winkel van meer dan 400m2 is dit ideaal”, aldus Robbert.

 

Wil je graag meer informatie over de EPI Superbase vloer en alle mogelijkheden? Download dan onze brochure!

^

Project

EPI Superbase  vloer in winkelpand
^

Locatie

Nuland, Noord-Brabant
^

Systeem

EPI Superbase 60 nv
^

Kleur

Twee verschillende blends van NCS grijstinten