Referentie – Entree Van den Bos Flowerbulbs – Superbase

EPI Corestone Nature

Van den Bos Flowerbulbs is gespecialiseerd in lelies, fresia’s en calla’s (witte aronskelken) voor professionele bloemen- en potplantentelers. Omdat de entree van het hoofdkantoor niet meer representatief was voor het innovatieve en internationaal opererende bedrijf, kreeg interieuradviseur Laura Kleijwegt de vraag de entree te restylen. 

Kleurvast en scheuroverbruggend

De vloer moest aangebracht worden over een vloer die al behoorlijk wat scheuren vertoonde. Daarnaast was het belangrijk dat de vloer kleurvast was. Met deze eigenschappen kwam Laura terecht bij de EPI Superbase gietvloer met EPI Membrane. Door toevoeging van met EPI Membrane kan de vloer een scheuroverbrugging tot 2,5 mm opvangen. De EPI Superbase PU gietvloer is geheel kleurvast.

Design

De designmogelijkheden van de EPI Superbase gietvloer zijn eindeloos. De vloer is verkrijgbaar in elke RAL kleur in een blend of een solid. Daarnaast kan er ook gekozen worden voor decoratieve flakes. Bij dit project is er gekozen voor de kleur Autumn.  “Dankzij het vele daglicht in de hal komt de warme uitstraling van deze kleur heel goed tot haar recht.” aldus Laura.  “De vloer is kleurvast en dankzij de extra onderlaag weet ik zeker dat Van den Bos Flowerbulbs nog jarenlang met deze vloer uit de voeten kan!” 

Op zoek naar de vloeroplossing voor uw project? Wij adviseren je graag! Neem vrijblijvend contact op.

^

Project

EPI gietvloer in entree kantoor

^

Locatie

Aalsmeer

Systeem

EPI Superbase met EPI Membrane

^

Kleur

EPI Superbase – Autumn

EPI Corestone Nature
EPI Corestone Nature
EPI Corestone Nature
EPI Corestone Nature
EPI Corestone Nature
EPI Corestone Nature - Concrete
EPI Corestone Nature - Concrete