Referentiecase – Kantine VV Assendelft – Corestone Nature

EPI Superbase Gasholders Billy Bolton Living

VV Assendelft is een begrip in de regio, het is een hechte familieclub waar menig kind is groot geworden. Dit jaar bestaat de club 110 jaar en die lange historie met veel successen gaat groots gevierd worden.

Verbouwing clubhuis

Het clubhuis was na vele jaren intensief gebruik hard aan verbouwing en renovatie toe. De coronapandemie en de verplichte sluiting van het clubhuis boden de ideale kans om de kantine grondig te verbouwen. De kantine is helemaal leeggehaald, de bestaande bar, het interieur en de vloer zijn volledig gesloopt. Nadat de nieuwe bar op zijn plek stond is de Corestone Nature vloer aangebracht, waarna het meubilair werd geplaatst. Zo is het clubhuis helemaal klaar voor de jubileum viering!

Bestand tegen zware belasting

De Corestone Nature vloer is bij uitstek geschikt voor een drukbezochte voetbalkantine. Het heeft de uitstraling en structuur van een betonnen vloer, maar de voordelen van een PU-gietvloer. Corestone Nature heeft als eigenschap naadloos, vloeistofdicht en slijtvast te zijn. Zand, noppen, bier, deze vloer kan het allemaal hebben en door de ruwe structuur zie je vuil niet duidelijk liggen. Eigenschappen die uitermate goed van pas komen bij een voetbalkantine. Een jaar na het aanbrengen ziet de vloer er nog steeds heel netjes uit.  

^

Project

EPI Corestone Nature in voetbalkantine

^

Locatie

VV Assendelft

^

Systeem

EPI Corestone Nature

^

Kleur

EPI Glow

EPI Superbase Gasholders Billy Bolton Living
EPI Superbase Gasholders Billy Bolton Bedroom
EPI Superbase Gasholders Billy Bolton Livingroom
EPI Superbase Gasholders Billy Bolton Bathroom
EPI Superbase Gasholders Billy Bolton Kitchen
EPI Superbase Gasholders Billy Bolton Study
EPI Superbase Gasholders Billy Bolton Studio