Referentiecase – Collège Stanislas – Court Tour

EPI Parkdeck vloeroplossingen voor parkeergarages

Het Collège Stanislas, in het centrum van Parijs, is een particuliere middelbare school die al jaren bekend staat om haar geweldige prestaties en is derhalve dan ook een van de beste scorende onderwijsinstellingen in Frankijk.

De school maakt reeds jaren intensief gebruik van haar sportmogelijkheden en daardoor was de huidige sportvloerafwerking in de gymzaal aan vervanging toe.

Renovatie met duurzame oplossing

De school wilde een duurzame punt-elastische afwerking die voldeed aan de Europese normen en kwaliteitseisen en koos voor het EPI PU-Sport 900 systeem. Het systeem bestaat uit een schokabsorberende onderlaag welke is gemaakt van >80% gerecyclede materialen waarna deze wordt afgewerkt met een 2mm dikke elastische polyurethaan gietlaag gemaakt van biologisch afgeleide grondstoffen en een watergedragen matte sealer.

Kwaliteit en certificering

Het EPI PU-Sport vloersysteem is uitvoerig getest door een onafhankelijk geaccrediteerde instantie: KIWA ISA Sport,  voldoet aan de norm EN 14904 en is geclassificeerd als P1 vloersysteem. Tevens voldoet het vloersysteem aan alle VOC richtlijnen voor binnensportomgevingen en is geclassificeerd als A+ volgens de Franse wetgeving.

 

Wil je graag meer informatie over deze vloersystemen en alle mogelijkheden? Download dan onze brochure!

^

Project

Collège Stanislas

^

Locatie

Parijs, Frankrijk

^

Systeem

EPI PU-Sport 900 (Court Tour)

^

Kleur

Diverse kleuren

EPI Parkdeck vloeroplossingen voor parkeergarages
EPI Corestone Grey Haze Living Room 2
EPI Corestone Grey Haze Living Room 2