Referentiecase – Woning Amsterdam – Corestone Classic

Voor een gezin in Amsterdam mochten we in hun gerenoveerde dubbele benedenwoning Corestone Classic in de kleur Sky Grey op de vloeren aanbrengen. Op de wanden voor in badkamers en toiletten kozen ze voor Corestone Classic Silky Screed.

 

Strak, warm én praktisch

De eigenaren zijn erg blij met hun keuze: “We vonden het super spannend, maar zijn super blij met het resultaat. De wens was een strakke vloer, maar wel warmte. En we waren bang dat je alles op de vloer zou zien; maar door de vleug is dat helemaal niet het geval. En super hygiënisch, heel blij mee.”

Doordat de Corestone vloer naadloos is, is hij makkelijk schoon te maken en te onderhouden.

 

Een strak geheel

“Onze woning is gelijkvloers en we hebben de vloer door het hele huis gelegd. Dat maakt het super strak en rustig. In de zomer voelt de vloer lekker koel en in de winter is het genieten met de vloerverwarming.”

Een EPI Corestone vloer is maar 3mm dik, hierdoor wordt de warmte van een vloerverwarming prima doorgegeven en dat zorgt voor een aangenaam warme vloer in de winter.

 

Ook de muren

“In de badkamers en wc’s hebben we gekozen om  de EPI Corestone ook op de muur te laten aanbrengen. Dat is echt super gaaf geworden! Geen naden, strak en met de vleug erg warm. Een feest om de dag te beginnen in de badkamer!”

Uitgevoerd door onze partner Karakter Vloeren en in beeld gebracht door Stijn Poelstra

 

Wil je graag meer informatie over deze Corestone vloer en alle mogelijkheden? Download dan onze brochure!

^

Project

EPI Corestone Classic vloer in woning

^

Locatie

Amsterdam

^

Systeem

EPI Corestone Classic

^

Kleur

EPI Sky Grey en Silky Screed

Maak kennis met onze vloeren

Wil je onze vloeren in het echt zien? We hebben verschillende mooie vloeren die uitermate geschikt zijn voor jouw woning in onze “EPI Experience” showroom liggen. Als fabrikant hebben we alle kennis in huis om je persoonlijk advies op maat te geven. We openen onze deuren op afspraak. Klik hier om een afspraakverzoek in te dienen. Je wordt aan de hand van de gegevens die je invult teruggebeld.