Referentiecase – Woning Hasselt – Corestone Nature

EPI Corestone Nature

De familie Van den Bosch wilde voor hun nieuwbouwhuis in Hasselt een praktische en sterke vloer. Een vloer voor in de keuken en woonkamer waar de drie kinderen zorgeloos op kunnen spelen zonder bang te hoeven zijn voor beschadigingen of slijtage. “Naast de praktische kant waren ze het ook eens over de wensen: strak in combinatie met zwart, staal en hout”, aldus Roos Boeve, Showroomadviseur bij EPI.

Betonlook vloer

De huiseigenaren wilden een betonlook vloer voor hun zelfgebouwde nieuwbouwwoning. Een vloer met een ambachtelijke en robuuste uitstraling. De vloer moest tegelijkertijd onderhoudsarm en geschikt zijn voor natte ruimtes, zoals een keuken.

Na een tip van de architect kwamen zij uit bij EPI. Kort voordat de familie een bezoek bracht aan de showroom lanceerden wij de Corestone Nature vloeren. Deze betonlook vloer met haar ruwe look viel meteen in de smaak. Naast het esthetische aspect is de vloer ook krasvast en stroef wat de vloer extra veilig maakt voor spelende kinderen.  

Stijlvolle inrichting

De familie vond het belangrijk om voor een warme kleur te kiezen die goed te combineren is met meubels en de bestaande houtaccenten in het interieur. Daarnaast vormt de matte kleur een prachtige combinatie met het binnenvallende licht op de vloer die sfeerverhogend werkt.

Na een jaar

Een jaar later is de familie nog steeds blij met de Corestone Nature vloer. De vloer is robuust, makkelijk in onderhoud en heeft bewezen opgewassen te zijn tegen spelende kinderen. Hij ziet er nog steeds even prachtig uit. Ze hopen er nog jaren plezier van te hebben. Scroll naar beneden voor de foto’s uit de woning met de Corestone Nature vloer.

^

Project

EPI gietvloer in woning

^

Locatie

Hasselt, Overijssel

Systeem

Corestone Nature

EPI Corestone Nature
EPI Corestone Nature
EPI Corestone Nature
EPI Corestone Nature
EPI Corestone Nature
EPI Corestone Nature