Referentiecase – Gasholders London – Superbase

EPI Superbase Gasholders Billy Bolton Living

EPI was exclusieve vloerenleverancier voor het prijswinnende project The Gasholders. In het hart van Kings Cross, het grootste stedelijke herontwikkelingsplan van Europa, vind je dit enorme industriële erfgoed project. In de frames van de oude gashouders zijn door het befaamde architectenbureau WilkinsonEyre Architects drie residentiële gebouwen gerealiseerd. Binnen deze gebouwen zijn maar liefst 145 appartementen en penthouses verwerkt. Ook is er voor de bewoners een privé fitnessruimte en spa, een businesslounge en een entertainment ruime met filmzaal, een receptie en een privé-eetzaal.

 

Jonathan Tuckey Design

Het monumentale gebouw heeft verfijnde, eigentijdse appartementen gekregen, waar rekening is gehouden met de wens van de bewoners. De appartementen hebben een design inrichting gekregen van de hand van Jonathan Tuckey. Jonathan Tuckey Design is hét bureau uit Londen, gespecialiseerd in het transformeren van bijzondere (oude) bestaande bouw of industrieel erfgoed naar moderne, functionele gebouwen en woningen. Ze hebben wereldwijd projecten gerealiseerd en waren de perfecte partij voor dit enorme project.

 Het doel van de interieurarchitectuur van dit project was om niet gewoon een ontwerp te maken, maar een perfecte balans te vinden tussen wat er mogelijk was binnen de bouw en de wensen van de nieuwe bewoners. Het belangrijkste voor dit ontwerp is dat de appartementen mooie woningen zijn, waar de bewoners zich helemaal thuis voelen.

 

Interieur

Ieder appartement heeft een geheel eigen inrichting en look & feel gekregen. Er is gebruik gemaakt van unieke en opvallende details en veel verschillende materialen om ieder appartement geheel eigen te maken. Er is geprobeerd om het mechanische en industriële karakter van het gebouw op een elegante manier in de interieurs te verwerken. Er is daarbij veel gebruik gemaakt van industriële materialen zoals hars, staal, messing, hout en beton. Voor de meeste appartementen is er gekozen voor EPI Superbase gietvloeren.

Wil je graag meer informatie over deze Superbase vloer en alle mogelijkheden? Download dan onze brochure!

^

Project

EPI Superbase gietvloer in appartementen en penthouses

^

Locatie

King’s Cross London

^

Systeem

EPI Superbase 600 NV

^

Kleur

Verschillende EPI Superbase kleuren

EPI Superbase Gasholders Billy Bolton Kitchen
EPI Superbase Gasholders Billy Bolton Livingroom
EPI Superbase Gasholders Billy Bolton Bedroom
EPI Superbase Gasholders Billy Bolton Living
EPI Superbase Gasholders Billy Bolton Study
EPI Superbase Gasholders Billy Bolton Bathroom
EPI Superbase Gasholders Billy Bolton Studio
EPI Superbase Gasholders Billy Bolton Office