Referentiecase – Industriële vloer Hitachi – ESD

EPI Superbase Grey blend Kids Lodge

Hitachi Data Systems (HDS) is een dochterbedrijf van Hitachi en levert wereldwijd storage-oplossingen. Tijdens de assemblage wordt gewerkt met zeer gevoelige elektronische componenten. Bij de bouw van het nieuwe distributiecentrum in Zaltbommel, was het dan ook van het grootste belang dat de assemblage-omgeving en testruimte zouden voldoen aan alle geldende ESD-normen.

EPI ESD-vloeren als beste getest

Dick Lunenberg, facilitair manager bij HDS: “We hechten veel waarde aan een veilige en prettige werkomgeving en uiteraard willen we schade als gevolg van elektrostatische ontladingen voorkomen. We moeten voldoen aan strenge ESD-eisen en NEN-ISO-normen, dus we zijn zeer zorgvuldig te werk gegaan bij het selecteren van de juiste leverancier. Tijdens deze grondige selectieprocedure kwamen de ESD-vloeren van EPI als beste naar voren.”

 

De elektrostatische eigenschappen zijn na 4 jaar gebruik verbeterd!

Dick Lunenberg: “Alle producten van EPI voldoen ruimschoots aan de meest recente ESD-eisen en -normeringen. Bijkomend voordeel is het relatieve gemak waarmee ze kunnen worden aangebracht. Dankzij deze eigenschappen liepen we geen vertraging op tijdens de bouw. Toen de vloer na vier jaar intensief gebruik getest moest worden bleek bovendien dat de ESD-eigenschappen nog verder waren verbeterd.”

 

Wil je graag meer informatie over deze vloersystemen en alle mogelijkheden? Download dan onze brochure!

^

Project

ESD Gietvloer voor Hitachi Data Systems

^

Locatie

Zaltbommel

^

Systeem

EPI ESD gietvloer

^

Kleur

Diverse kleuren

EPI ESD gietvloeren en -coatings
EPI Corestone Grey Haze gang
EPI Superbase Glow Tribes Rotterdam Stairs
EPI Corestone Grey Haze Living Room 2
EPI Corestone Grey Haze Pillow
EPI Corestone Grey Haze Chair