Referentiecase – Kantoren Esdec – Superbase

EPI Superbase Grey blend Kids Lodge

Esdec ontwikkelt, produceert en levert professionele montagesystemen voor zonnepanelen op alle typen daken. Door de snelle groei van het bedrijf moest Esdec uitwijken naar een groter pand.

 

Vlot verhuizen

Esdec koos er met het oog op de tijd en de kosten voor de bestaande vloeren te renoveren. Een EPI 600 MP vloersysteem is zeer geschikt in ruimtes waar design en high traffic samenkomen. In de gangen, kantoren en kantine werd deze naadloze en vloeistofdichte vloer aangebracht. Voor de pantry en de toiletgroepen viel de keuze op EPI Corestone. Dit ijzersterkte betonlook product is over de oude tegels op de vloer en de wand aangebracht.

 

Enthousiaste reacties

Later dat jaar werd het Esdec Innovatiecentrum geopend. Stijn Vos, algemeen directeur van Esdec: ‘We zijn enorm tevreden over de kwaliteit van de EPI-producten. De reacties van onze medewerkers en klanten zijn zonder uitzondering enthousiast. Voor ons innovatiecentrum, dat een oppervlakte heeft van zo’n 1.000 m2, hebben we een industriële vloerafwerking van EPI gekozen. Uiteraard met ESD-eigenschappen voor ons R&D Lab.’

 

Wil je graag meer informatie over deze vloersystemen en alle mogelijkheden? Download dan onze brochure!

^

Project

Diverse EPI systemen voor kantoren, kantine, gangen en entree

^

Locatie

Deventer

^

Systeem

EPI Ecobase gietvloer, EPI Corestone & EPI ESD coating

^

Kleur

Diverse kleuren

EPI Corestone Grey Haze Living Room 3
EPI Corestone Grey Haze gang
EPI Superbase Glow Tribes Rotterdam Stairs
EPI Corestone Grey Haze Living Room 2
EPI Corestone Grey Haze Pillow
EPI Corestone Grey Haze Chair