Referentiecase – Kantoren Tribes – Superbase

EPI Corestone Grey Haze stoel

Tribes biedt wereldwijd op 23 locaties inspirerende kantoren, flexibele werkplekken, vergaderruimtes en bedrijfsadressen voor business nomads. Hier is verse koffie, high-speed internet en op sommige locaties zelfs een stomerij om je was te doen!

 

Duurzaam en onderhoudsvriendelijk

Voor de nieuwe locatie op Rotterdam Centraal zocht Sebastiaan Viezee, Tribal Chief bij Tribes, een vloer die bestand is tegen veel in- en uitloop, voldoet aan de horeca hygiëneregels én de juiste uitstraling en looks heeft. Samen met het designbureau kwamen ze uit bij de EPI Superbase 600 NV gietvloer.

 

Stijlvol

Sebastiaan vertelt: “Tribes onderscheidt zich door anders te zijn dan standaard, bijzonder dus, net als de EPI gietvloer.” De looks bij Tribes zijn geïnspireerd door de nomadische stammen uit Nieuw Guinea. De stijl bij Rotterdam Centraal moest passen bij de Huli stam. Het interieur is dan ook kleurrijk gevuld met geel, rood, oranje en groen. Hier past de kleur “Glow” uit de EPI Colour Collection perfect bij!

 

Blikvanger

“Thuis wil ik ook wel zo’n vloer!” vervolgt Sebastiaan. “Het is een echte blikvanger waar we veel gave reacties op krijgen. De blend in de vloer maakt de vloer bijzonder en zorgt ervoor dat de vloer er niet snel vies uit ziet. Ook voor een volgende locatie van Tribes zijn we zeker geïnteresseerd in een EPI Superbase gietvloer!”

 

Wil je graag meer informatie over deze Superbase vloer en alle mogelijkheden? Download dan onze brochure!

^

Project

EPI Superbase in kantoren, flexibele werkplekken en vergaderruimtes

^

Locatie

Rotterdam

^

Systeem

EPI Superbase
^

Kleur

EPI Glow

EPI Corestone Grey Haze Living Room 3
EPI Corestone Grey Haze Pillow
EPI Superbase Glow Tribes Rotterdam Stairs
EPI Corestone Grey Haze Living Room 2
EPI Corestone Grey Haze gang
EPI Corestone Grey Haze Chair