Referentiecase – Kindcentrum Kids Lodge Houten – Superbase

EPI Superbase Grey blend Kids Lodge

Kids Lodge is een familiecentrum voor gezinnen met kinderen van 0 tot 13 jaar. In 2013 werd het nieuwe pand in Houten opgeleverd. Dankzij de gietvloeren van EPI zijn alle ruimtes kleurrijk en fantasievol.

 

Een gietvloer voor elke ruimte

In de gymzaal ligt een speciale EPI PU-sportvloer. In de entree, het restaurant, in de toiletten en in de kindervertrekken ligt de EPI Superbase 400 NV. In het toilet lopen de vloeren een klein beetje op de wand door, zodat ze nog eenvoudiger schoon te houden zijn. Louise de Ruiter, oprichtster van Kids Lodge: “Achteraf had ik dat wel in het hele gebouw willen hebben. Het is ideaal.”

 

Een goede investering

De vloer is in 2013 aangebracht en is sindsdien niet verkleurd. Louise: “We krijgen nog steeds leuke reacties op de vloer. Mensen vinden hem kleurrijk en speels en precies passend bij het doel. Zelfs nu zijn de kleuren nog prachtig. Als we hem ooit moeten vervangen, kies ik weer voor een EPI-vloer. Het is echt een goede investering!”

 

Wil je graag meer informatie over deze Superbase vloer of PU-sportvloer en alle mogelijkheden? Download dan onze brochure!

^

Project

EPI Superbase in de entree, het restaurant, de kindervertrekken en de toiletten, EPI PU-sport in de gymzaal

^

Locatie

Houten

^

Systeem

EPI Superbase en EPI PU-sport

^

Kleur

Diverse vrolijke kleuren volgens eigen ontwerp

EPI Corestone Grey Haze Living Room 3
EPI Corestone Grey Haze gang
EPI Superbase Glow Tribes Rotterdam Stairs
EPI Corestone Grey Haze Living Room 2
EPI Corestone Grey Haze Pillow
EPI Corestone Grey Haze Chair