Referentiecase – Parkeerdek Gatwick Airport – Parkdeck

EPI Parkdeck vloeroplossingen voor parkeergarages

Londen Gatwick Airport is na Heathrow de drukste luchthaven van het Verenigd Koninkrijk. Jaarlijks maken 45,1 miljoen reizigers gebruik van het vliegveld. Het renoveren van het bestaande gietvloersysteem van 11.000 m2 mocht geen overlast veroorzaken.

De parkeergarage bleef gewoon open

Tijdens de werkzaamheden moesten omliggende parkeerterreinen openblijven voor de reizigers. Ook mochten de gasten van het aangrenzende Gatwick Hilton op geen enkele manier hinder ondervinden van de renovatie. Nigel Davies, managing director van Ecoflor: “Het gekozen parkeerdeksysteem – EPI Pardeck 500 – heeft enorm grote voordelen. Dit systeem kan zeer snel worden aangebracht, zelfs op vochtig beton. En het levert geen geuroverlast op!”

 

Alle deadlines zijn gehaald!

Het uitharden van alle lagen waaruit EPI Parkeerdeksystemen bestaan is te versnellen met behulp van een katalysator. Nigel Davies: “Dankzij de unieke eigenschappen van het product en de stipte leveringen van EPI hebben we alle deadlines gehaald. Gatwick Airport Limited is zeer tevreden met dit parkeerdeksysteem en met de manier waarop het project verlopen is en dat zijn wij ook.”

 

Wil je graag meer informatie over deze vloersystemen en alle mogelijkheden? Download dan onze brochure!

^

Project

Renovatie parkeerdekken Gatwick Airport

^

Locatie

London

^

Systeem

EPI Parkdeck 500

^

Kleur

Diverse kleuren

EPI Parkdeck vloeroplossingen voor parkeergarages
EPI Corestone Grey Haze gang
EPI Corestone Grey Haze Living Room 2
EPI Corestone Grey Haze Chair
EPI Corestone Grey Haze Chair