Referentiecase – Middelbare school – Ecobase

EPI Corestone Grey Haze stoel

College de Heemlanden is een school voor havo en atheneum waar ambitie en betrokkenheid centraal staan. De school biedt met het brede aanbod van uitdagend en eigentijds onderwijs veel keuzemogelijkheden aan de leerlingen. Zowel op de havo als op het atheneum wordt aandacht besteed aan Arts, Science, Business en Sports. Hans Vervloet, coördinator facilitaire dienst, was op zoek naar een bijzondere vloer met een uitgesproken design ter vervanging van het standaard Linoleum. Via de lokale krant kwam hij bij EPI terecht. Logisch, want we zitten bij elkaar om de hoek. De Heemlanden bevindt zich hemelsbreed op nog geen 2 kilometer van ons hoofdkantoor, ons productiecentrum en onze showroom.

 

Makkelijk in onderhoud

De EPI Ecobase gietvloeren zijn makkelijk in onderhoud en toepasbaar in elke ruimte. Voor de aula, gangen en een aantal lokalen is er bij College de Heemlanden dan ook gekozen voor de EPI Ecobase 600MP. “Deze vloer is veel eenvoudiger te onderhouden dan het Linoleum wat op de overige plekken ligt,” vertelt Hans Vervloet. Linoleum heeft periodiek een grote onderhoudsbeurt nodig, wat veel tijd en geld kost. Bij een gietvloer is dit niet nodig.

 

Kleurrijk en speels design

Een andere reden om voor een EPI Gietvloer te kiezen zijn de ongekende designmogelijkheden. Samen met een stylist heeft College de Heemlanden een uniek ontwerp gemaakt waar de huisstijlkleuren in terugkomen en waar zelfs ornamenten in verwerkt zijn.  Hans Vervloet: “Bij ons eigentijdse, goed ingerichte schoolgebouw hoort natuurlijk ook een mooie vloer. De vloer moest kleurrijk zijn met een speels design en dat is uitstekend gelukt!”

Wil je graag meer informatie over deze Superbase vloer en alle mogelijkheden? Download dan onze brochure!

^

Project

EPI Ecobase in middelbare school

^

Locatie

Houten

^

Systeem

EPI Ecobase
^

Kleur

Uniek ontwerp met huisstijlkleuren

EPI Corestone Grey Haze Living Room 3
EPI Corestone Grey Haze Pillow
EPI Corestone Grey Haze Living Room 2
EPI Corestone Grey Haze gang