Referentiecase – Woning Vleuten – Corestone Classic

EPI Corestone Grey Haze stoel

Een gietvloer is een aanwinst voor elk woonhuis. Of de stijl nu industrieel of landelijk is; klassiek of modern, een gietvloer maakt de look compleet. Zo dachten de bewoners van een woonhuis in Vleuten  er ook over toen ze op internet kennis maakten met de Corestone vloeren van EPI.

 

Uitgelezen kans

 “We zagen Corestone Classic al een paar jaar geleden op Facebook,” vertelt de bewoner. De vloer zat nog steeds in ons hoofd toen we onlangs plannen gingen maken voor een uitbouw. We zijn nooit echt tevreden geweest met de houten vloer die we hadden, dus dit was een uitgelezen kans om die vloer te vervangen voor een vloer waar we echt blij van worden.”

 

Modern en klassiek

De bewoner heeft jaren in een antiekzaak gewerkt. “Daar is mijn voorkeur voor oude spullen ontstaan,” vertelt hij. “Ons huis staat vol met antieke en kleurrijke spullen. Door te kiezen voor een betonlookvloer, ontstaat een heel mooi contrast tussen modern en klassiek en tussen ingetogen en kleurrijk.”

 

Krachtig en strak

 “Wij zijn echt heel blij met het resultaat,” aldus de bewoners. “De enorm krachtige uitstraling en het strakke karakter zijn een goede tegenhanger van het antieke interieur, maar doet er geen afbreuk aan. Onze oude vloer? Die missen we niet. Corestone Classic is niet alleen een stuk mooier, het is ook eenvoudiger te onderhouden en bovendien heel comfortabel.”

 

Wil je graag meer informatie over deze Corestone Classic vloer en alle mogelijkheden? Download dan onze brochure!

^

Project

EPI Corestone Classic vloer in woning

^

Locatie

Vleuten

^

Systeem

EPI Corestone Classic

^

Kleur

EPI Grey Haze

EPI Corestone Grey Haze Living Room 2
EPI Corestone Grey Haze Living Room 3
EPI Corestone Grey Haze Pillow
EPI Corestone Grey Haze Living Room
EPI Corestone Grey Haze gang
EPI Corestone Grey Haze Chair