Referentiecase – Woning Woerden – Superbase

EPI Superbase Autumn Kitchen

Een strakke gietvloer is een lust voor het oog en geeft elke ruimte in elke woning iets speciaals. Toen de Familie Smits hun kavel bemachtigde op Eiland IV, het meest zuidelijk gelegen eiland in Waterrijk Woerden, wisten ze het al: “We willen een hygiënische, naadloze vloer die warmte uitstraalt; een vloer die goed te combineren is met vloerverwarming en die bovendien geluiddempend werkt.” De EPI Superbase gietvloer voldoet aan al deze criteria en was daarom een logische keuze.

 

EPI Superbase gietvloer in de kleur Autumn blend

De familie Smits koos voor de kleur Autumn blend, een warme grijze kleur met een groentint. “We hebben gekozen om de blend in de vloer niet al te druk aan te laten brengen. Op het moment dat de eerste emmers gegoten werden, zijn we er zelf bij geweest om te bepalen hoe de vleug van de blend moest zijn. De blend is precies geworden zoals wij het ons hadden voorgesteld. Mooi gelijkmatig met soms een iets drukkere vleug op de plek waar de emmer werd uitgegoten.”

 

Antislip en vloerverwarming in de badkamer

In de badkamer is er voor gekozen om de vloer naadloos door te laten lopen: “In de badkamer hebben we de blend laten afwerken met een stroefheidsfractie. Je ziet er niets van, maar zo’n antislipbehandeling zorgt er wel voor dat je niet uitglijdt.” De combinatie met vloerverwarming zorgt in de badkamer voor extra comfort. “Ook met blote voeten is het heerlijk warm om op te lopen.”

 

Geluiddempende werking

Familie Smits ontwierp het huis samen met AL architectuur. Sommige ruimtes in de woning zijn behoorlijk hoog, waarvan enkele ruimtes tot wel vier meter hoogte. Fam. Smits: “Daarom was het voor ons belangrijk om een vloer aan te brengen die een positieve bijdragen levert aan de akoestiek. De Superbase gietvloeren van EPI beschikken over alle eigenschappen die wij belangrijk vinden. We zijn superblij met dit resultaat.”

Wil je graag meer informatie over deze Superbase vloer en alle mogelijkheden? Download dan onze brochure!

^

Project

EPI Superbase gietvloer in woning

^

Locatie

Woerden

^

Systeem

EPI Superbase

^

Kleur

EPI Autumn

EPI Superbase Autumn Dining room
EPI Superbase Autumn Livingroom
EPI Superbase Autumn Bedroom
EPI Superbase Autumn wastafel
EPI Superbase Autumn Stairs
EPI Superbase Autumn Kitchen